ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με σχεδόν τριακονταετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης, κατανοούμε πλήρως τις απαιτήσεις ενός δυναμικού σχολικού περιβάλλοντος. Ανταποκρινόμαστε υπεύθυνα στις ιδιαίτερες ανάγκες σχολείων και εκπαιδευτηρίων που απαιτούν αξιόπιστες και οικονομικές εκτυπωτικές λύσεις!

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

Αξιόπιστες & οικονομικές λύσεις εκτύπωσης, με κορυφαία οικολογική απόδοση!

Λύσεις εκτύπωσης για εκπαίδευση

Στον κλάδο της εκπαίδευσης, η μεγάλη πίεση να μείνετε εντός του προϋπολογισμού, ο αυξανόμενος αριθμός μαθητών ανά τάξη και η καθημερινή ανάγκη για εκτυπώσεις και φωτοαντίγραφα μεγάλου όγκου, καθιστούν απαραίτητη την εξεύρεση ταχύτατων και οικονομικών εκτυπωτικών λύσεων.

Αναγνωρίζοντας ότι το χαρτί παραμένει ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας και διδασκαλίας για εσάς, στη RISO έχουμε δημιουργήσει λύσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, καθώς και στη μείωση του κόστους εκτύπωσης. Τα μηχανήματά μας προσφέρουν απίστευτα χαμηλό κόστος χρώματος ανά σελίδα, αποτελεσματική και ευέλικτη εκτύπωση / αντιγραφή, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες αυτού του ιδιαίτερα απαιτητικού τομέα.

Ως εγκεκριμένοι προμηθευτές του Ινστιτούτου Σχολικής Επιχειρηματικής Ηγεσίας και δεκάδων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, τόσο στην εκτύπωση, όσο και στην εξοικονόμηση χρημάτων. Σχεδιάζοντας οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις, θέλουμε να γίνει για εσάς ο εξοπλισμός εκτύπωσης ένα μέσο από όπου θα μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο και να μειώσετε το κόστος. Με τη Λύση Διαχείρισης Εκτυπώσεων, μπορείτε να ελέγχετε τη ροή εργασίας σας και το κόστος κάθε εκτύπωσης!

Σύμφωνα με ανεξάρτητους ελέγχους, ένας RISO εκτυπωτής μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, τη διαχείριση και τη μείωση του κόστους, καθώς και να διευκολύνει τη μάθηση μέσω της χρήσης περισσότερου χρώματος! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι περισσότερα από 200.000 σχολεία στον κόσμο έχουν επιλέξει ταχυεκτυπωτικά και πολυλειτουργικά συστήματα RISO.

Λύσεις εκτύπωσης για εκπαίδευση

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

01Οικονομικές Εκτυπώσεις

Έγχρωμη εκτύπωση / αντιγραφή σε απίστευτα χαμηλό κόστος

02Ασυναγώνιστες Ταχύτητες

Έξοδος υψηλής ταχύτητας για εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου

03Βελτιωμένη Παραγωγικότητα

Μέγιστη απόδοση σε οποιοδήποτε είδος εγγράφου, με εγγύηση ποιότητας

04Διαχείριση Κόστους

Διαχειριστείτε και ελέγξτε αποτελεσματικά το κόστος κάθε εκτύπωσης

05Σημαντικές Επιλογές Φινιρίσματος

Δυνατότητες δημιουργίας και διαχωρισμού σετ, συρραφής & διάτρησης, δημιουργίας φυλλαδίων με δίπλωμα και συρραφή, δημιουργίας έτοιμου βιβλίου έως 600 σελίδων, κ.α.

06Ευελιξία & Αξιοπιστία

Μειώστε τις διακοπές για τεχνικές παρεμβάσεις και αυξήστε την παραγωγικότητα

07Ευελιξία & Αξιοπιστία

Μειώστε τις διακοπές για τεχνικές παρεμβάσεις και αυξήστε την παραγωγικότητα

08Ιδανικά για τον Τομέα της Εκπαίδευσης

Σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σχολείων, εκπαιδευτηρίων και πανεπιστημίων

09Φιλικά προς το Περιβάλλον

Λύσεις που συνδυάζουν οικολογικά οφέλη και υψηλή αποδοτικότητα

10Φιλικά προς το Χρήστη

Εύκολη λειτουργία και τεχνολογία που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία εκτύπωσης

ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Στην τεράστια λίστα πλεονεκτημάτων, η εξοικονόμηση χρημάτων είναι μόνο η αρχή!

Πολυλειτουργικά συστήματα εκτύπωσης

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των πολυλειτουργικών συστημάτων της RISO, που συνδυάζουν αντιγραφή / εκτύπωση / σάρωση στις μεγαλύτερες ταχύτητες και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς!
Παραγωγικά συστήματα εκτύπωσης

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Εκτυπωτές μεγάλης παραγωγής, σχεδιασμένοι ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες τυπογραφείων, εταιρειών και οργανισμών που απαιτούν μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, ταχύτητα και οικονομία.
Έγχρωμο πολυλειτουργικό σύστημα εκτύπωσης7150

GREEN LINE

Η σειρά εκτυπωτικών μηχανημάτων ανακατασκευής Green Line είναι η απόλυτη εναλλακτική λύση για εκτυπώσεις για οικονομικές εκτυπώσεις, αξεπέραστης ταχύτητας και εξαιρετικής απόδοσης.