Ηγέτης στις ψηφιακές εκτυπώσεις

Με έδρα την Ιαπωνία, η RISO έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της, ενώ το όνομά της έχει γίνει συνώνυμο της εκτύπωσης σε πάνω από 180 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Αξιόπιστα & Οικονομικά

Υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς

Οικολογική Εκτύπωση

Τυπώνοντας με οικολογικά μελάνια δείχνετε σεβασμό στο περιβάλλον

Εξοικονόμηση ενέργειας

Οικολογικά οφέλη και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος έως και 80%

Ασύγκριτες Ταχύτητες Εκτύπωσης

Ταχύτερη εκτύπωση σημαίνει μεγαλύτερη αποδοτικότητα

Άμεση Τεχνική Κάλυψη

Εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε βήμα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το success story της RISO ξεκίνησε το 1946, στην Ιαπωνία

Οι άνθρωποι πίσω από την Riso

Riso στα ιαπωνικά σημαίνει «ιδανικά», μια λέξη που έγινε αμέσως στόχος και φιλοσοφία της εταιρείας: να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις στον χώρο της εκτύπωσης και να ηγηθεί του κλάδου παγκοσμίως!

Ξεκίνησε ως εταιρεία κατασκευής μελανιών και συνεχίζει μέχρι σήμερα να κατασκευάζει μοναδικής ποιότητας μελάνια και αναλώσιμα, διαθέτοντας ασύγκριτη τεχνογνωσία επί της συνολικής διαδικασίας, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Βασισμένη στην πεποίθηση ότι οι απαιτήσεις εκτύπωσης διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε τομέα, η RISO επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και την καινοτομία, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης για κάθε είδους επιχείρηση.

Σήμερα, με παρουσία σε πάνω από 180 χώρες παγκοσμίως, το όνομα της RISO έχει καταστεί συνώνυμο της εκτύπωσης και η φήμη της έχει εξαπλωθεί στις διεθνής αγορές, παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα εκτυπώσεων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε συνδυασμό με την άριστη και πιστοποιημένη εξυπηρέτηση πελατών της.

Η εντυπωσιακή λίστα των συνεργατών της RISO αποδεικνύει περίτρανα ότι η εγκατάσταση ενός μηχανήματος της στην επιχείρησή σας, είναι μόνο η αρχή μιας μακροχρόνιας και στενής σχέσης εμπιστοσύνης, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί εγγύηση ότι θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα, με στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας!

Γραφεία Riso

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Κορυφαίο όνομα στις ψηφιακές εκτυπώσεις

Ξεπερνώντας τα σύνορα της Ιαπωνίας, η φήμη της RISO για τα ασυναγώνιστα προϊόντα και τη μοναδική υπηρεσία εξυπηρέτησης των πελατών της, έχει φτάσει σε κάθε αγορά του κόσμου.

Το κλειδί της επιτυχίας για την εταιρεία, είναι η βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που συναντάει ο κάθε διαφορετικός κλάδος και η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, και η παροχή εξειδικευμένων, υψηλής ποιότητας και οικονομικών λύσεων για την αντιμετώπισή τους.

Η έρευνα και η καινοτομία βρίσκονται στην καρδιά κάθε ενέργειας της RISO, που δηλώνει υπερήφανη δημιουργός της σειράς ComColorGD, των ταχύτερων μηχανημάτων ψηφιακής εκτύπωσης παγκοσμίως! Μαζί με τα νέα μοντέλα FW, αποτελούν την ταχύτερη και οικονομικότερη λύση στις εργασίες έγχρωμων εκτυπώσεων. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία FORCEJET™ inkjet «κρύας εκτύπωσης», τα μηχανήματα της RISO είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την παραγωγή μεγάλου όγκου ποιοτικών εκτυπώσεων σε γρήγορες ταχύτητες και οικονομικά, εξοικονομώντας σας χρόνο και ηλεκτρική ενέργεια!

Δεν προσφέρουμε μόνο εξοπλισμό. Προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις της αγοράς!

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Ενάντια στην κλιματική αλλαγή

Riso φιλική προς το περιβάλλον

Στη RISO αξιολογούμε την απόδοση και την επιτυχία μας με βάση το κέρδος που αποκομίζουμε για την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η δέσμευση της RISO να παρέχει λύσεις εκτύπωσης με βιώσιμο, ηθικό, δίκαιο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, καθώς και τα οικολογικά της διαπιστευτήρια, ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε η εταιρεία ως ο μόνος αξιόπιστος προμηθευτής για την 21η ​​και 22η Συνεδρίαση της Διάσκεψης των Συμβαλλομένων Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP21 & COP22).

Η υπόσχεση της RISO να συμβάλλει σε ένα πιο καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον διαφαίνεται σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην Ε&Α, με μεγάλο μέρος των αναπτυξιακών της εργασιών να επικεντρώνεται στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Λόγω της μοναδικής τεχνολογίας κρύας εκτύπωσης τα μηχανήματα της RISO εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια, γεγονός που επιδρά θετικά στο κλίμα. Σε αντίθεση με τους εκτυπωτές τόνερ, οι εκτυπωτές inkjetτης RISO δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ρύπους, είναι φιλικότεροι προς το περιβάλλον και δημιουργούν πιο άνετες συνθήκες εργασίας.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανακαλύψτε έναν πιο οικολογικό και αποδοτικό τρόπο εκτύπωσης

H RISO συμβάλλει ενεργά στην οικοδόμηση μιας πιο βιώσιμης και «πράσινης» κοινωνίας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής απόδοσης, φιλικά προς το περιβάλλον. Δίνοντας προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση, προμηθεύεται και εμπορεύεται προϊόντα που καταναλώνουν τη χαμηλότερη ενέργεια –σε σχέση με τα αντίστοιχα της αγοράς- από το στάδιο της παραγωγής, μέχρι τη λειτουργία και τη συντήρησή τους.

Βασικός στόχος της RISO είναι η ελαχιστοποίηση του οικολογικού της αποτυπώματος και τον επιτυγχάνει ανακυκλώνοντας και επαναχρησιμοποιώντας μηχανήματα και υλικά που βρίσκονται σε αχρηστία, μειώνοντας παράλληλα και τον όγκο των απορριμμάτων.

Μειωμένο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα:

Η σειρά μηχανημάτων εκτύπωσης ComColor της RISO χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους περισσότερους εκτυπωτές της κατηγορίας τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, αλλά και για το κόστος των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος!

RISO ComColor GD9630
RISO ComColor FW5230
Εκτυπωτής A
Για τις βαθμολογίες των εκτυπωτών, ανατρέξτε στο Eco Brochure

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!

Αξιοποιήστε τα οικολογικά πλεονεκτήματα της σειράς ComColor που προσφέρει η τεχνολογία inkjet, με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οικονομικά αποδοτικές λειτουργίες icon
Οικονομικά αποδοτικές λειτουργίες
Εξαιρετική ανθεκτικότητα icon
Εξαιρετική ανθεκτικότητα
Άνετο περιβάλλον εργασίας icon
Άνετο περιβάλλον εργασίας

Συμμόρφωση με τις Σημαντικότερες Περιβαλλοντικές Οδηγίες Παγκοσμίως

Energy Star

Το διεθνές πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας σε μηχανολογικό εξοπλισμό γραφείου

Blue Angel

Γερμανική πιστοποίηση εξασφάλισης της ενεργειακής αποδοτικότητας και εξοικονόμησης πόρων

Οδηγός Επίτευξης

Οδηγία της ΕΚ, σχετικά με τα χημικά προϊόντα και την ασφαλή χρήση τους

Οδηγία RoHS

Ευρωπαϊκή οδηγία για τον περιορισμό της χρήσης ορισμένων επικίνδυνων ουσιών σε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό

Οδηγία Ecodesign (ErP)

Ευρωπαϊκή οδηγία, αναφορικά με τον οικολογικό σχεδιασμό προϊόντων που σχετίζονται με την ενέργεια