ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Οι καινοτόμες λύσεις αντιγραφής, σάρωσης και εκτύπωσης της RISO θα γίνουν ο καλύτερος συνεργάτης της επιχείρησής σας. Απίστευτα αποδοτικές και οικονομικές, εγγυώνται να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να απλοποιήσουν τις ροές εργασίας σας!

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα!

Λύσεις εκτύπωσης για την επιχείρηση

Ο κατάλληλος και αποτελεσματικός εξοπλισμός εκτύπωσης παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη εταιρική οργάνωση και στην ανάπτυξη μίας επιχείρησης. Εάν τα εκτυπωτικά σας μηχανήματα λειτουργούν σε χαμηλές ταχύτητες, είναι ακριβά, ξεπερασμένα ή εμφανίζουν συνέχεια προβλήματα, αυτό επηρεάζει την παραγωγικότητα και τη σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Στη RISO εργαζόμαστε πολλά χρόνια με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς και κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, όπως αυτό των επιχειρήσεων, οι εκτυπωτές υψηλής ταχύτητας με χαμηλό κόστος ανά σελίδα είναι το ιδανικό εργαλείο υποστήριξης. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία των μηχανημάτων μας έχουμε βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να απλοποιήσουν τις ροές εργασίας τους.

Προσφέροντας καινοτόμες λύσεις εκτύπωσης, προσαρμοσμένες ειδικά στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, στόχος μας είναι να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του εκτυπωτικού σας εξοπλισμού, και παράλληλα να αυτοματοποιούμε διαδικασίες που θα εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο στο προσωπικό σας για πιο σημαντικές εργασίες. Επιπλέον, με τη Λύση Διαχείρισης Εκτυπώσεων μπορείτε να αναλάβετε εσείς τον έλεγχο και να μειώσετε ακόμα περισσότερο το κόστος.

Επιθυμείτε να επιτύχετε βελτιωμένη παραγωγικότητα, αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, επέκταση της επιχείρησής σας και εξοικονόμηση ενέργειας; Όποια κι αν είναι η προτεραιότητάς σας, στη RISO μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα σας προσφέρουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να επιτύχετε τους στόχους σας και να συνεχίσετε στο ταξίδι σας προς την ανάπτυξη!

Λύσεις εκτύπωσης για την επιχείρηση

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

01Μεγιστοποιημένη Διέλευση Μεγάλου Όγκου

Μεγάλος όγκος εκτυπώσεων σε ελάχιστο χρόνο, πιο οικονομικά από ποτέ

02Ευελιξία & Αξιοπιστία

Μειώστε τις διακοπές για τεχνικές παρεμβάσεις και αυξήστε την παραγωγικότητα

03Σημαντικές Επιλογές Φινιρίσματος

Δυνατότητες δημιουργίας και διαχωρισμού σετ, συρραφής & διάτρησης, δυνατότητα δημιουργίας φυλλαδίων διπλωμένων με συρραφή, κ.α.

04Έξυπνη Εκτύπωση & Διαχείριση Πληροφοριών

Οργανώστε και διαχειριστείτε τη ροή των εργασιών σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας

05Υψηλή Απόδοση Επένδυσης

Αμέτρητα πλεονεκτήματα που διασφαλίζουν μία εντυπωσιακή απόδοση επένδυσης (ROI)

06Εξαιρετική Ποιότητα

Εξασφαλίστε ασυναγώνιστη ποιότητα εκτυπώσεων, μέχρι και την τελευταία εφαρμογή

07Ευελιξία & αξιοπιστία

Μειώστε τις διακοπές για τεχνικές παρεμβάσεις και αυξήστε την παραγωγικότητα

08Φιλικά προς το περιβάλλον

Λύσεις που συνδυάζουν οικολογικά οφέλη και υψηλή αποδοτικότητα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις εκτύπωσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας!

Παραγωγικοί εκτυπωτές για γραφεία

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Εκτυπωτές μεγάλης παραγωγής, σχεδιασμένοι ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες τυπογραφείων, εταιρειών και οργανισμών που απαιτούν μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, ταχύτητα και οικονομία.
Πολυλειτουργικά συστήματα εκτύπωσης για γραφεία

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των πολυλειτουργικών συστημάτων της RISO, που συνδυάζουν αντιγραφή / εκτύπωση / σάρωση στις μεγαλύτερες ταχύτητες και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς!
Έγχρωμο πολυλειτουργικό σύστημα εκτύπωσης7150

GREEN LINE

Η σειρά εκτυπωτικών μηχανημάτων ανακατασκευής Green Line είναι η απόλυτη εναλλακτική λύση για εκτυπώσεις για οικονομικές εκτυπώσεις, αξεπέραστης ταχύτητας και εξαιρετικής απόδοσης.